Yritys

Sisäilmakumppanit – uusi asiantuntijaorganisaatiomme

Uskomme, että hyvä sisäilma kuuluu meistä ihan jokaiselle. Tästä syystä Nuohous- ja ilmastointitohtorit Oy on perustanut uuden asiantuntijayksikön, Sisäilmakumppanit. Toimimme alan parhaana kumppanina kaikissa sisäilmaan liittyvissä asioissa. Varmistamme laadukkaan sisäilman koteihin, kouluihin, päiväkoteihin, julkisiin tiloihin, työpaikoille – kaikille, kaikkialla.

Tavoitteenamme on kehittää koko alaa entistä parempaan suuntaan. Yksikössämme työskenteleekin sisäilma- ja ilmastointialan huippuasiantuntijoita, valmiina palvelemaan juuri Sinua.

 

Yrityksemme

Nuohous- ja ilmastointitohtorit on laatulupaus – lupaus asiantuntemuksesta ja aina laadukkaasta, dokumentoidusta työstä.

Meistä jokainen haluaa hengittää puhdasta sisäilmaa. Yhtä tärkeää on kuitenkin myös tieto siitä, miten työt etenevät, milloin työ suoritetaan omassa asunnossa ja koska työ valmistuu. Pidämmekin erityistä huolta siitä, että asiakkaamme ovat aina ajan tasalla – uskomme kumppanuuteen ja hyvään yhteistyöhön myös tässä.

Ota meihin yhteyttä – tehdään yhdessä hyvä sisäilma!

Tohtorit

Olemme kahden veljeksen vuonna 2007 perustama perheyritys. Tänä päivänä yrityksessämme työskentelee n. 10 nuohoajaa ja n. 25 sisäilma-alan ammattilaista. Olemme kasvaneet alueemme suurimmaksi toimijaksi – kiitos ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilökuntamme.

Ennen kaikkea olemme tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen ja uskoo kovaan tekemiseen sekä tinkimättömään laatuun. Työkavereiden kannustaminen sekä yksilöidyt ja yhteiset tavoitteet ovat meillä avainasemassa. Niiden kautta luodaan myös kestäviä ja luottamuksellisia asiakassuhteita.